Op maat

Voorstellingen op maat

Voor familie, bedrijf en zorginstellingen

Jong Belegen levert al haar voorstellingen ook op maat in overleg met u als  voorstellingsnemer. Al onze voorstellingen zijn uitermate geschikt voor het opluisteren van b.v. uw jaarvergadering, regio-bijeenkomst, personeelsfeest of familiereünie.

Zo kunnen wij b.v. in de voorstellingen van ‘Buurvrouw & buurvrouw’ door u aangegeven thema’s  of anekdotes verwerken.
Tijdsduur en indeling
van deze voorstelling zijn bovendien flexibel.

Uw eigen foto’s

In ‘Van alle tijden’ kunnen door u aangeleverde eigen foto’s onderdeel van de getoonde projecties vormen. Babyfoto’s, geboortekaartjes, schoolfoto’s, vakantiefoto’s en trouwfoto’s van de jubilaris, de jarige of het zilveren of gouden bruidspaar en de bijbehorende informatie vormen dan een persoonlijk surplus op de herinneringen die in ‘Van alle tijden’ de revue passeren.
Hierdoor kunnen wij u en uw gasten een onvergetelijke middag of avond bezorgen met een zeer persoonlijke noot. Voor jongere familieleden is het vaak erg leuk om naar aanleiding van ons spel en (uw) foto’s de verhalen over vroeger te horen.

Eigen voorwerpen

Ook van  ‘Van oude dingen en mensen die voorbij komen’ en ‘Waar zijn we gebleven’ zijn op maat gemaakte versies leverbaar. Persoonlijke dierbare voorwerpen van vroeger kunnen een plaats krijgen in ‘Van oude dingen…’ bij een bijzondere feestelijke bijeenkomst.
‘Waar zijn we gebleven’
is zowel met als zonder ingelaste pauze mogelijk.

PG-bewoners en Zorgcentrum

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van een voorstelling voor PG-bewoners van b.v. een zorgcentrum.Zo’n voorstelling duurt een half uur à drie kwartier, al naar gelang de concentratie van de toeschouwers dit toelaat. Wij spelen in intieme setting in de Huiskamer. Grote gelamineerde (oude) foto’s worden aan de toeschouwers doorgegeven en indien mogelijk op een (televisie)scherm vertoond.
Wij zingen een aantal van onze luisterliedjes uit ‘Van alle tijden’ en/of ‘Van oude dingen en mensen die voorbij komen’ en weven daaromheen een verhaal. Ook laten we een aantal nostalgische voorwerpen zien, die voor de toeschouwers herinneringen boven zullen brengen. In het kader van de reminiscentie is deze voorstelling heel waardevol. De ervaring leert dat bewoners en begeleiders nog vaak enige tijd erna herinneringen op halen n.a.l. van de voorstelling.

Het is mogelijk om de PG-voorstelling te combineren met een reguliere voorstelling uit ons repertoire. Het is gebruikelijk dat er dan ’s morgens een voorstelling in de Huiskamer plaats vindt voor de PG-bewoners, waarna wij (na de lunch) in een grotere ruimte, b.v. de recreatiezaal of het Grand Café een van onze voorstellingen voor mentaal nog vitale ouderen spelen.

Contact

Neemt u telefonisch of via e-mail contact met ons op voor meer informatie over voorwaarden, mogelijkheden en prijsafspraken.

U kunt bellen: Joyce Turek 010 432 46 93

Of u kunt het formulier invullen, dan bellen of mailen wij u.